Muğlaspor, Yunus Ünsal İle Sözleşme İmzaladı

Bu sezon 3. Lig'de mücadele edecek Muğlaspor, Adana Demirspor'dan 24 yaşındaki santrafor Yunus Ünsal'ı bir yıllığına kiraladı

Bu sezon 3. Lig'de mücadele edecek Muğlaspor, Adana Demirspor'dan 24 yaşındaki santrafor Yunus Ünsal'ı bir yıllığına kiraladı.

Futbola Adana temsilcisi Sarıçam Burukspor'da başlayan Yunus, daha sonra Adana Demirspor'da profesyonel oldu. Geçen yıl 3. Lig temsilcisi Erzin Belediyespor'da kiralık olarak başarılı bir performans sergileyen genç futbolcu Muğlaspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Muğlaspor tesislerinde Mali Asbaşkan Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreninde konuşan Yunus Ünsal, Muğlaspor forması giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Yeşil beyazlı kulübün Türk futbolunda çok köklü bir kulüp olduğunu ifade eden Yunus, takımın başarısı için çok çalışacaklarını ifade etti.

Takımda transferlerin devam edeceğini belirten Muğlaspor Kulübü Asbaşkanı Menaf Kıyanç da, çok sayıda futbolcuyla görüşmelerinin devam ettiğin dile getireek 'Görüşmeler tamamlandıkça imzalar atılıyor. Taraftarlarımız rahat olsunlar en iyi kadroyu oluşturmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.' dedi.

Kaynak: AA