Muğlaspor'a Kiralık Golcü

MUĞLA Yıllar sonra tekrar 3. Lige çıkan Muğlaspor, dış transferde takıma takviyeleri sürdürüyor. Yeşil Beyazlılar son olarak Adana Demirspor’dan 24 yaşındaki santrafor Yunus Ünsal’ı bir yıllığına kiraladı.

Futbola Adana temsilcisi Sarıçam Burukspor’da başlayan Ünsal, daha sonra Adana Demirspor’da profesyonel oldu. Geçtiğimiz yıl 3. lig temsilcisi Erzin Belediyespor’da kiralık olarak başarılı bir performans sergileyen genç futbolcu Muğlaspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Mali Asbaşkan Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreninde konuşan Yunus Ünsal, Muğlaspor forması giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Yeşil-Beyazlı kulübün Türk futbolunda çok köklü bir kulüp olduğunu ifade eden Ünsal, takımın başarısı için çok çalışacaklarını söyledi.



Muğlaspor’da transferlerin devam edeceğini belirten Muğlaspor Kulübü Asbaşkanı Menaf Kıyanç, “Çok sayıda futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmeler tamamlandıkça imzalar atılıyor. Taraftarlarımız rahat olsunlar, en iyi kadroyu oluşturmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA