Burhaniyeli Sporculara Winsa Sponsor Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Satranç Spor Kulübü ile WİNSA Genel Müdürlüğü arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı. WİNSA Burhaniye bayisi ve Burhaniye Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Aysel’in bürosunda yapılan imza törenine Burhaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sabri Pekşen ile sporcuların okul müdürü Bahçeşehir Burhaniye Körfez Anadolu Lisesi müdürü Semra Talay ve Burhaniye Satranç Spor Kulübü Teknik Direktörü Satranç Milli Takımı sporcularından GM Dragan Solak katıldılar.

İmza töreninde bir konuşma yapan Burhaniye Satranç Spor Kulübü Başkanı Dr. Birgi Tuna, atılan bu imzaların geleceğin sporcularına çok büyük katkı sağlayacağını belirterek bu işbirliğinin büyüyerek devam edeceğine inandığını belirtti.

WİNSA adına imza törenine katılan İzmir Bölge Müdürlüğünden Berk Altınyay WİNSA ailesi olarak gençliğe yatırım yapan projelerin içinde olmaktan gurur duyduklarını vurguladı.

Burhaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sabri Pekşen’de,” Burhaniye Satranç Spor Kulübü ilçemizin gururu olmaya devam ediyor. WİNSA gibi güçlü bir sponsor ile Burhaniye Satranç Spor Kulübünden bundan sonra uluslararası başarılar bekliyoruz. Böylesi nezih bir spor dalında hem WİNSA’yı hem de Burhaniye Satranç Spor Kulübü’nü gerçekleştirdikleri bu önemli işbirliği konusunda kutluyorum” dedi.

Bahçeşehir Koleji müdürü Semra Talay da böyle zeki ve disiplinli sporcuların Bahçeşehir Koleji öğrencileri olmasından gurur duyuyoruz. Okulumuzun vizyonuyla yetişen gençliğin sadece okul başarısı ile yetinmediği, hayatın her alanında başarılı olmak için mücadele ettiğini görmekten daha büyük gurur olamaz. Bu çocuklarımıza biz de Bahçeşehir Koleji olarak çok daha geniş imkanlar sunmak için çok daha fazla çaba harcayacağız” dedi.

İmza törenine katılan yetkililer daha sonra sporcular ile birlikte fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: İHA