Barcelonalı yıldızın Türk hayranlığı

Ay-Yıldızlıların EURO 2016 D Grubu'ndaki rakibi İspanya'nın futbolcusu Jordi Alba, Barcelona'dan takım arkadaşı Arda Turan için "Arda, çok iyi bir oyuncu, tam bir idol" dedi.

Barcelonalı yıldızın Türk hayranlığı

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) A Milli Futbol Takımı'nın D Grubu rakiplerinden İspanya'nın başarılı sol bek oyuncusu Jordi Alba, Barcelona'dan takım arkadaşı milli oyuncu Arda Turan hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu.

'ARDA BARCELONA İÇİN HARİKA BİR TRANSFER'

Arda Turan'ın Barcelona'da fazla forma şansı bulamamasının nedenini, Katalan kulübünün almış olduğu 6 aylık transfer yasağına bağlayan Alba, 'Arda çok iyi bir oyuncu ve Barcelona için harika bir transfer. Cezamız yüzünden altı ay boyunca oynayamadı ve sonrasında iyi bir oyun ortaya koydu' şeklinde konuştu.

Barcelonalı yıldızın Türk hayranlığı

'ARDA TAM BİR İDOL'

Arda Turan'ın çok iyi bir futbolcu olduğunu belirten İspanyol yıldız, 'Arda ülkesinde tam bir idol. Topu ayağına her aldığında tehlike yaratıyor ve müthiş paslar atıyor. Elbette ona karşı oynayacak olmaktan dolayı motive durumdayız' diye konuştu.

Barcelonalı yıldızın Türk hayranlığı

TÜRKİYE, İSPANYA İLE KARŞILAŞACAK


A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu'ndaki ikinci maçında 17 Haziran Cuma günü İspanya ile karşılaşacak. Nice Stadyumu'nda TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek.