Nevşehir'de Mini Minikler U11 Futbol Turnuvası Başladı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen 2015-2016 U11 Battal Uğurlu Mini Minikler futbol turnuvası başladı.

Nevşehir Gazi Stadyumunda başlayan Battal Uğurlu U11 Mini Minikler futbol turnuvasına, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Eğitim Gençlik Spor, Altınyıldız Koleji Gençlik Spor Kulübü, Nevşehir Gençlik Spor Kulübü, Polisgücü Gençlik Spor Kulübü, Telekom Spor ve Diyanet Spor takımlarının katılımı ile başladı.

NÖGED Başkanı Özden Taşğın Taşğın tarafından turnuvaya katılan takımlara Battal Uğurlu anısına forma hediye edilirken Taşğın, ASKF Yönetimine bu yıl U11 turnuvasının adını Battal Uğurlu U11 Mini Minikler futbol turnuvası koydukları için teşekkür etti.

Amatör spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı yaptığı açıklamada yedi takımın katılımı ile başlayan Mini Minikler futbol turnuvasının bir hafta boyunca devam edeceğini kaydetti.

Avcı, “ Hepinizin bildiği üzere Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak ilimizde futbolun gelişmesi açısından gerekli tüm çalışmalar yapılmaktadır. Bu kapsamda U11 Battal Uğurlu Mini Minikler futbol turnuvamız ilimizden yedi takımın katılımı ile başlamıştır. Amacımız hem çocuklarımıza hem de öğrenci velilerimize futbolun güzelliklerini yaşatmaktır. Bugün burada turnuvamıza katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum” dedi.

Gazi Stadyumunda oynanan ilk gün müsabakalarında ise Altınyıldız Koleji:1 Nevşehir G.K: 1, Eğitim Gençlik Spor: 3 Diyanet Spor:0 NEÜ: 7 Polisgücü:0 sonuçları alındı.

Kaynak: İHA