Kartal'da Minik Futbolcular Babalarıyla Maç Yaptı

Kartal’da düzenlenen turnuvada minikler babalarıyla sahada top koşturdu. Babalar ve çocukları sahada mücadele ederken, anneler ise o anları cep telefonlarıyla kaydetti.

Kartal Belediyesi, ’Baba ve Çocuk Futbol Turnuvası’ düzenledi.

 Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü’nün ’Babalar Günü’ne özel organize ettiği turnuva, kreşlerde eğitim gören minikler ve babaları için eğlenceli anlara sahne oldu. Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören 5 yaşındaki öğrenciler ile babaları birlikte top koşturup mücadele etti. Babalar ve çocukları top koştururken, anneler ise renkli anları cep telefonlarıyla kaydetti.

Babalarıyla birlikte futbol maçı yapan miniklerden kazanan takımlar finale yükseldi. Dereceye giren kreş takımlarına madalya ve kupa takdim edildi.

Turnuvaya katılan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, "Belediye başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün Kartal kenti için en önemli verdiği iki konu bir kreşler biri de kültür sanat merkezleri. Bugün kreşlerle ilgili kısma bakıyoruz. Çocukların ’sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ felsefesine uygun olarak spor yapmaları, babalarıyla ve kendi aralarında kaynaşmaları bizim için çok önemli. Bunu bugün gerçekleştiriyoruz. Bu da bizim için büyük bir mutluluk ve sevinç halini alıyor" dedi.

Kaynak: İHA