Galatasaray pişman oldu

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon 500 bin Euro'luk fark yüzünden transfer edemediği Kapustka, Kuzey İrlanda maçındaki performansla dikkatleri çekti.

Geçen sezon devre arasında sadece 500 bin Euro'luk fark yüzünden transfer edilemeyen Bartosz Kapustka için Cracovia'nın Avrupa'nın dev takımlarından 7 ila 9 milyon Euro'luk rakamlar istemesi Galatasaray'da tartışılıyor. Kapustka'nın tartışıldığı şu ortamda Galatasaray'a eski yıldızı Cevad Prekazi'den sürpriz bir öneri geldi.

4 MİLYON EURO İSTEDİLER

Fotospor'un haberine göre; Sırbistan'da, 'Robben'in varisi olarak gösterilen Nemanja Mihajlovic. 21 yaşındaki oyuncu için Partizan ilk etapta 4 milyon Euro istedi. Galatasaray'ın bu rakam üzerinden pazarlık yaparak genç oyuncuyu mutlaka almak istediği bildirildi.


GALATASARAY ELİNDEN KAÇIRMIŞTI

Galatasaray'ın Emre Mor'dan sonra elinden kaçırdığı Kapustka, Premier League ekipleri tarafından da takip edilmeye başlarken genç oyuncunun yaz transfer döneminde Cracovia Krakow'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İKİ İNGİLİZ EFSANE DE HAYRAN KALDI

İngiliz futbolunun iki efsanesi Gary Lineker ve Rio Ferdinand da, genç Kapustka'nın Kuzey İrlanda maçındaki performansına hayranlıklarını gizleyemedi. İki efsane, karşılaşma sonrasında sosyal medya hesaplarından genç yıldızı öven paylaşımlarda bulundu. Rio Ferdinand, genç oyuncu için ''Kapustka, 19 yaşında. Çok zeki, kendine özgü ve yetenekli. Etkileyici'' ifadelerini kullandı.

MIHAJLOVIC KİMDİR?


Galatasaray'ın kanca attığı Nemanja Mihajlovic, Partizan'da oynuyor. Sol açıkta oynayan Nemanja Mihajlovic henüz 20 yaşında. Partizan ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nemanja Mihajlovic, geride kalan sezonda Sırbistan liginde fırtına estirdi. Nemanja Mihajlovic geçen sezon oynadığı 25 resmi maçta 10 gol atıp, 17 asist gerçekleştirdi.