Tekvando Federasyonu Başkan Adayı Alaca'dan Basına İftar

Malatyalı İş adamı ve Alaca İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Alaca tarafından Basın mensuplarına yönelik iftar programı düzenledi.

Bir otelde düzenlenen ve spor basınının büyük katılım sağladığı iftar programına Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürü Salih Çoşan, Günaydınlar Spor Kulübü Sahibi ve antrenör Mustafa Günaydın ile yazılı ve görsel basın temsilcileri katıldı.

“Bu RAMAZAN İFTARINI PAYLAŞMAK İSTEDİK”

Kasım ayı içinde yapılacak olan Türkiye Tekvando Federasyonu kongresine başkan adayı olarak katılacak olan Nevzat Alaca, yemeğe katılanlara tek tek teşekkür etti. Alaca burada yaptığı konuşmada, "Değerli misafirler, basın mensupları, spor camiasının güzide temsilcileri, Üniversiteden akademisyenler ve değerli bir topluluk ile bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile Alaca İnşaat yönetim kurulu adına bu davetimize icabet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum. Bu ramazan ayında ülkemizin içinde bulunduğu meşakkatli durumda biraya gelerek acizane bazı paylaşımlarda bulunduk. Sizlerle bu Ramazan iftarını paylaşmak istedik. Ramazan ayının getirdiği güzellikler kardeşlik duyguları birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi ve bu açıdan yine bir Sinerji oluşturması kayda değer buluyorum. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA