Akdeniz Belediyesi Çay Mahalle Evi'nin Futbol Turnuvası Sona Erdi

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Çay Mahalle Evi tarafından düzenlenen Gençlik Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın final maçını Amedspor futbolcuları da izledi.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Çay Mahalle Evi’nin düzenlediği Gençlik Futbol Turnuvası’nın final maçı, Çay Mahallesi İlköğretim Okulu yanındaki toprak sahada oynandı. Turnuvanın final maçını, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, Eş Başkan Yardımcıları ile Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un futbolcularından Ercan Çapar, Yusuf Yağmur ve Abdullah Çetin ve kulüp yöneticileri de izledi. Turnuvanın final maçına konuk olan Amedspor oyuncularına gençler yoğun ilgi gösterirken, futbolcularla fotoğraf çektirmek ve formalarına imza attırmak için uzun kuyruklar oluşturdular.

Toplam 16 takımın mücadele ettiği turnuvanın final maçında Semsûr (Adıyaman) Spor ile karşılaşan Azadî (Barış) Spor, maçı 1-0 kazanarak, turnuvanın şampiyonu oldu.

Maçın ardından bir konuşma yapan Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Mutlu, belediye olarak yerinden yönetimi esas aldıklarını, mahalle evlerine büyük değer ve önem verdiklerini söyledi.

Mutlu, "Akdeniz Belediyesi Mahalle Evleri, şu anda İçel’de bir marka haline gelmiştir. Çay Mahallesi de bunun en güzel örneği. Bu müsabaka birlik ve dayanışma müsabakasıdır. Burada tüm gençlerimiz kazanmıştır. Akdeniz Belediyesi olarak mahalle evlerimizde kültür, sanat ve spor faaliyetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından şampiyon takıma kupası verilirken, futbolculara Amedspor formaları hediye edildi. Turnuva, halk oyunları gösterisi ve konserle sona erdi.

Kaynak: İHA