Başkent, Milli Takım Maçına Kilitlendi

Başkent, bugün oynanan Türkiye-Hırvatistan maçına kilitlendi. Milli Takım heyecanını naklen izlemek isteyen Başkentliler kafelere akın etti.

Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenen Euro 2016 Avrupa Şampiyonası’nda D Grubu’nda yer alan Milli Takım, organizasyondaki ilk sınavını Hırvatistan karşısında veriyor. Milli Takım’ın ilk maç heyecanını naklen izlemek isteyen Başkentliler, Kızılay’daki kafeleri doldurup taşırdı. Milli maç heyecanı kafeler ile de sınırlı kalmadı. Taksiler kırmızı-beyaz balonlarla donatıldı.

Milli maç heyecanını çalıştığı taksi durağında yaşayan Galip Özdemir, “Bütün kalbimizle milli takımımızı savunuyoruz, bugün bu maçı alacağız. Gördüğünüz gibi taksimi de süsledim, bunu herkes yapmalı diyorum. Bugün herkeste heyecan var ve ümitliyiz alacağımızı düşünüyorum. İzleyenler de çok fazla, her yer tıklım tıklım. Olması gerekenden daha fazla bir kalabalık var” dedi.

Milli maç heyecanını Kızılay’daki bir kafede yaşayan İbrahim Kara ise, “İnşallah bugün yeneriz, Fransa’yı da dize getiririz. Yakında da getireceğiz az kaldı. Gördüğünüz gibi maçı izliyoruz, genel bir keyfimiz var ve bunun da bozulmasını istemiyoruz. Kimse de bizim keyfimizi de bozamaz zaten. Bu maçı da alacağız, kupayı da inşallah alırız. Aldığımız zamanda dünyaya gösteririz kendimizi. Yavaş yavaş geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA