'Yeni Sezonu İple Çekiyorum'

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Linnes: 'İlk hedefim ilk 11'deki yerimi kazanmak. Her maçta düzenle olarak oynamak istiyorum'

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes, yeni sezonu heyecanla beklediğini söyledi.

Norveçli futbolcu, Galatasaray Dergisi'nde yer alan röportajında, sarı-kırmızılı takıma transfer olma konusunda pişmanlık yaşamadığını ifade etti.

Galatasaray'da çok iyi karşılandığını ve takım arkadaşlarından çok destek gördüğünü anlatan Linnes, 'Tüm takım arkadaşlarımla iyi anlaşıyorum. Çok mutluyum, pişmanlığım yok. Elbette bundan çok daha iyi olmalı, daha iyi sonuçlar almalıyız. Kulüp de takım da zor günlerden geçti. Türkiye Kupası'nı kazanmak çok önemliydi. Bu morali önümüzdeki sezona taşımak istiyoruz. Yeni sezonu iple çekiyorum. İlk hedefim ilk 11'deki yerimi kazanmak. Bunun için çok çalışmam lazım. Her maçta düzenli olarak oynamak istiyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'da forma giydiği için kendisini şanslı hissettiğini anlatan Linnes, 'Galatasaray tesisler, taraftarlar ve daha pek çok açıdan harika bir kulüp. Wesley Sneijder, Selçuk İnan, Lukas Podolski gibi oyuncularla her gün birlikte oynamanın harika olacağını düşündüm. Onların da yardımıyla gelişimimi sürdürebileceğimden emindim. Galatasaray'ı kariyerimde çok önemli bir adım olarak gördüm. Kararımdan çok memnunum. Eminim gün geçtikçe her şey daha iyi olacak.' ifadelerini kullandı.

Martin Linnes, Galatasaray'a geldiğinde uzun süre futbol oynayamamanın sıkıntısını yaşadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

'Norveç'teki futbol takvimi çok farklı. İklim şartları gereği ligin ilk maçını mart ayında oynuyor, kasımın sonlarında sezonu kapatıyorsunuz. Aralık ayında futbol yok. Galatasaray'a geldiğimde neredeyse 1,5 ay boyunca hiç antrenman yapmamıştım. Formumu bulmam da zaman aldı. Ekstra çalışmalar yapmam gerekti. Bununla birlikte yeni takım arkadaşlarına, stratejiye, teknik ekibe ve taktiklere uyum göstermem gerekti. Öğrenecek ve tanıyacak çok şey vardı. Fakat bu dönem artık geride kaldı. Her şey daha iyiye gidiyor. Yazın ekstra çalışmalar yaparak bu açığı da kapatacağımı düşünüyorum. Gelecek sezon her şey çok farklı olacak.'

Kaynak: AA