Şampiyon Güreşçiler Gururlandırdı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün şampiyon güreşçileriyle gururlandı. Son iki yılda mücadele verdikleri şampiyonalar, karakucak ve yağlı güreşlerde derece alıp, kupalar kazanan güreşçileri makamında kabul eden Başkan Hüseyin Sözlü, şampiyonları altınla ödüllendirdi.

ADANALI GÜREŞÇİLERİN BAŞARILARI

Adana Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı’nın 60 kilo sporcusu Can Erköfte Kozan 2. Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri’nde birinci, Türkiye Şampiyonası’nda 5’inci oldu. Ömer Öztürkmen, Türkiye şampiyonluğunu kazandı. Sıtkı Kalan, Türkiye Büyükler Şampiyonası’nda 3’ünlüğü elde etti. Hüseyin Çakıt, 55 kiloda Karakucak Türkiye 3’üncülüğünü elde etti. Rıdvan İlbeyli, Gençler Türkiye 3’üncülüğünü Adana’ya getirdi. 85 kiloda güreşen Aydın Aşkın, Karakucak Türkiye 3’üncülüğü kazandı. Miniklerde güreşen Sefa Toprak, Türkiye 3’üncüsü, Yıldızlar sporcusu Yasin Gülücün Türkiye 2’ncisi, İbrahim İnceler Türkiye 5’incisi oldu. Ufuk Yılmaz ise Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde kilosunda şampiyonluğu elde etti.

“ÇOK ÇALIŞAN VE İNANAN BAŞARIR”

Gençlik ve Spor Daire Başkanı Fahri Durukan, başarılı sporcular ve antrenörleriyle birlikte, kazandıkları kupalar ve madalyaları Başkan Hüseyin Sözlü’ye sundu. Adana Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı’nın başarılı sporcularını makamında ağırlayan Başkan Sözlü, büyük gurur yaşadığını belirtip, tebrik etti.

Güreşçileri altın takarak ödüllendiren Başkan Sözlü, “Güreş ata sporumuz. Belediyemiz de güreşin gelişmesi, ulusal ve uluslararası düzeyde Adana’dan sporcular yetişmesi için çaba gösteriyor. Sizler de güreşte elde ettiğiniz başarılarla hem kulübümüzü, hem de bizlere büyük gurur yaşattınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Çok çalışan ve inanan başarılı olur. Sizlerin de çok çalışmanızı ve daha büyük başarılar elde edeceğinize inanmanızı istiyorum” diye konuştu.

Başkan Sözlü, şampiyon güreşçiler, kazandıkları kupalar ve madalyalarla birlikte anı fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA