Karesi Belediye Başkanı Yılmaz Banvit'i Ziyaret Etti

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, geçen sezon Karesispor Basketbol Takımı'na verdiği desteklerden dolayı Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, Balıkesir'in basketbol ile adını Türkiye'ye duyurduğunu, son günlerde elde edilen başarıların basketbol camiasında büyük yankı uyandırdığını söyledi.

Başarıların Balıkesir'in gücüne güç katacağını ifade eden Yılmaz, 'Karesispor olarak basketbolda ciddi anlamda Türkiye’de varlığımızı hissettirmek istiyoruz. Karesi yıldızını, Türkiye çapında ortaya koymak istiyoruz' dedi.

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç da, 'Aynı ilin iki takımı olarak Karesispor’a desteğimiz devam edecek, iki kulüp arasındaki bu bağ ve dostluk diğer tüm kulüplere de örnek teşkil etsin istiyoruz' diye konuştu.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerden ötürü Banvit yetkililerine teşekkür ederek plaket verdi.

Geçtiğimiz sezon Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nden Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne yükselen Karesispor Basketbol'da, Bandırma ekibinden Rıdvan Öncel ve Harun Can Doğan'ı çifte lisansla oynamıştı.

Başkan Yılmaz'ın Banvit'i ziyareti sırasında kendisine Karesispor Kulüp Başkanı Ahmet Ayan, Kulüp Başkan Yardımcısı Levent Mertoğlu ile Basketbol Şube Sorumlusu Talha Esen'in eşlik ederken, Banvit Basketbol Kulüp Başkanı Özkan Kılıç ile Banvit Sportif Direktörü Turgay Çataloluk da ziyarette hazır bulundu.

Kaynak: AA