Yeni bir yıldız mı doğuyor ?

Trabzonspor’un alt yapısından yetişen Yusuf Yazıcı, Çaykur Rizespor maçında oynadığı futbol ve attığı gollerle herkesi büyüledi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor, Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor'u 6-0 gibi farklı skorla mağlup etti. Karşılaşmanın gollerini Yusuf Yazıcı (2), Muhammet Demir (2), Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan atarken, maça en önemli etkiyi ise alt yapıdan yetişen Yusuf Yazacı yaptı.

Çaykur Rizespor karşılaşmasında alınan farklı skor kadar 1997 doğumlu genç oyuncu Yusuf Yazıcı da ortaya koyduğu performansla ve attığı gollerle adından söz ettirdi. Karşılaşmada ortaya koyduğu güzel futbolun yanı sıra 2 gole imza atan genç futbolcu, iki golün de asitsini yaptı.

GENÇ OYUNCUNUN DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU DA BULUNUYOR
Trabzon'nun Çaykara ilçesi Taşlıgedik Mahallesinden olan ve Trabzonspor'un alt yapısından yetişen Yusuf, 21 Aralık 2015'te profesyonelliğe ilk adımı attı. Yusuf'un 2020 yılına kadar bordo-mavili kulüple sözleşmesi bulunuyor. 22 Aralık 2015'te Avni Aker'de Gaziantepspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında aordo-mavililerde A takım formasını ilk kez giyen Yusuf, bu karşılaşmada 57 dakika sahada kalmıştı. Nazilli Belediyesi ve Gaziantepspor ile oynanan kupa maçlarının yanı sıra Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor ve en son olarak Eskişehirspor karşılaşmalarında forma giyen genç futbolcu, ayrıca 2015 yılında takım kaptanlığını yaptığı Erdoğdu Anadolu Lisesi ile de dünya şampiyonluğu sevincini yaşamıştı.

1997 doğumlu genç golcü, Spor Toto Süper Lig kariyerindeki ilk maçına 7 Şubat 2016 tarihinde Akhisar karşısında çıkmıştı.

Kaynak: İHA