Usta Açıklaması Trabzonspor'un En Büyük Gücü Taraftarı

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor camiasının, büyüklüğüne yakışır bir şekilde devam edebilmesi için en büyük gücünün taraftarları olduğunu söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Çaykur Rizespor ile oynanacak olan karşılama öncesinde Trabzon’un Vakfıkiber İlçesin’de Vakfıkebir Trabzonspor Taraftarlar Derneği açılışına katıldı.

Açılışa Usta’nın yanı sıra, Trabzonsporlu yöneticiler, Trabzon Ak Parti Milletvekili Salih Cora, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ile birlikte Trabzonspor tribün liderleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Usta’nın gelişi sırasında meşale yakan taraftarlar "50. yılda şampiyonluğa" sloganları atarak Başkan Usta ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

Vakfıkebir Trabzonspor Taraftarları Tribün Lideri Murat Günaydın, uzun süreden beri yaptıkları çalışmaları dernekleşme faaliyeti ile sürdüreceklerini belirterek, "Tribünlerde Trabzonspor’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Niyetimiz Trabzonspor’u daha ileriye getirmektir" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise takımların büyük gücünün taraftarlar olduğunu belirterek, "Her şey önemli ama taraftar her şeyden önemli. Sahadaki 12. adam bir kulübün büyüklüğünü temsil etme de taraftarın sayısı, değeri ve büyüklüğüyle birlikte yaptıkları çok önemli. Bizim açımızdan bakıldığında söyleyeceğimiz çok şey var ama bugün bunların sırası değil. Geleceğimizin teminatı taraftarlarımızdır. Bu büyük kulübün yarınlara tekrar heyecanla, o büyüklüğüne yakışır bir şekilde devam edebilmesi için en büyük güç taraftarlardır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, beraberindekiler ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, kurdele keserek derneğin açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: İHA