Spor Toto 2. Lig

Hatayspor Teknik Direktörü Toysal: 'Takımın başına geçtiğimizde Hatayspor'un kadrosunda herhangi bir sıkıntı yoktu. Fakat maddi, manevi olarak çok ciddi sıkıntılar vardı'

Spor Toto 2. Lig takımlarından Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal, takımın başına geçtiklerinde kadroda herhangi bir sıkıntının olmadığını, fakat kulüpte çok ciddi maddi sıkıntılarının yaşandığını söyledi.

Toysal, Hatay Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonundaki toplantıda, maddi sıkıntıların futbolcuların performansına olumsuz yansıdığını söyledi.

Elde edilen olumsuz sonuçlara son vermek için takımın başına geçtiklerini dile getiren Toysal, şunları kaydetti:

'Takımın başına geçtiğimizde Hatayspor'un kadrosunda herhangi bir sıkıntı yoktu. Fakat maddi, manevi olarak çok ciddi sıkıntılar vardı. Devre arasında 6-7 oyuncuyu renklerimize bağladık. Maddi imkanlardan dolayı yüksek miktar para verip transfer yapılmadı. Eldeki mevcut oyuncularla karma bir takım oluşturmaya çalıştık. Bu oluşumda eksiklerimiz tabi ki vardı. Özellikle hücum hattında çok ciddi sıkıntılarımız oldu. Maddi imkanların yeterli olmaması yapacağımız transferleri erteledi.'

Oynan son maçlarda ligde kalmayı başardıklarını ifade eden Toysal, gelecek sezon bu zorlukları aşıp lige iddialı bir şekilde başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA