Giresun'da Jandarma Karakoluna Yapılan Terör Saldırısı

Çaldağ Jandarma Karakolu'na yapılan terör saldırısının ardından bölgede başlatılan operasyonlar devam ediyor Çevre illerden gelen takviye ekiplerle yürütülen operasyona korucular da destek veriyor.

Giresun'da bir askerin şehit olduğu saldırının ardından bölgede başlatılan operasyonlar sürdürülüyor.

Giresun Çaldağ Jandarma Karakolu'na dün teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırının ardından bölgede karadan yürütülen operasyonlar genişletildi.

Teröristlerin yakalanması için Giresun Jandarma Bölge Komutanlığına bağlı askeri birlikler başta olmak üzere çevre illerden gelen çok sayıda komando ve özel timler, operasyona katılmak için Çaldağ köyü kırsalına gitti.

Operasyon kapsamında bölgede yoğun güvenlik önlemleri alınırken, askerlere köy korucularının da destek verdiği gözlendi. Öte yandan, saldırının ardından Çaldağ Jandarma Karakolu'nda incelemelerin sürdüğü, hasar gören karakolun onarımına başlandığı öğrenildi.

Giresun Çaldağ Jandarma Karakolu'na teröristlerce dün roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiş, saldırıda Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan şehit olmuştu.

Kaynak: AA