'Dedeler-Nineler İkinci Bahara Koşuyor'

Pursaklar Belediyesi tarafından bu yıl 10'ncusu düzenlenecek olan 'Dedeler Nineler İkinci Bahara Koşuyor” etkinliği 29 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Pursaklar Belediyesi tarafından bu yıl 29 Mayıs'ta, 10. kez düzenlenecek 'Dedeler Nineler İkinci Bahara Koşuyor' etkinliğinin kayıtları başladı.

Pursaklar'da, belediyenin organizasyonuyla gerçekleştirilen, ilçenin dışında çevre ilçe ve illerden de 50 yaş üstündekilerin katılım sağladığı olduğu 'Dedeler-Nineler İkinci Bahara Koşuyor' etkinliğinin hazırlıkları sürüyor.

Etkinliğe katılacakların kayıtları Pursaklar Belediyesi Tevfik ileri Kültür Merkezi’nde başladı. Kayıt yaptıranlara, belediye tarafından eşofman, şapka ve spor ayakkabı hediye ediliyor. Ayrıca müsabakaya katılanlar arasından yapılacak çekilişle, bir yarışmacı yakınlarıyla birlikte kaplıcalara tatile gönderiliyor.

Sporun sağlık ve iyi bir yaşamın ön koşulu olduğunu ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin yaşlıları unutmadıklarını göstermek için bu etkinliği düzenlediklerini, bu yıl 10'ncu kez yapılacak etkinliğe 50 yaş üstündeki herkesi beklediklerini belirtti.

Onuncu Dedeler ve Nineler İkinci Bahar Koşusu 29 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA