Terim’den Özbek’e ‘hayır’..

Tecrübeli teknik adam ile bir araya gelen G.Saray Başkanı Özbek yeni sezon için teklifini iletti. Fakat Milli Takım'a odaklandığını söyleyen Terim yapılan teklifi kibar bir şekilde reddetti..

Terim’den Özbek’e ‘hayır’..
Çok kötü geçen sezonun bitmesine kısa bir süre kala yeni sezon için kolları sıvayan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in Fatih Terim ile bir araya geldiği ortaya çıktı... Euro 2016'ya hazırlanan tecrübeli teknik adam ile baş başa görüşen Özbek'in yeni sezon için resmi teklifi sunduğu öğrenildi. Fakat Terim'in şu anda sadece Milli Takım'a konsantre olduğunu belirterek yapılan teklifi kibarca geri çevirdiği belirlendi. Fatih Terim'in bu kararının arkasında Galatasaray'dan son ayrılışında yapılanlar nedeniyle yaşadığı kırgınlığın etkili olduğu öğrenildi. Ayrıca yönetimin geleceğinin belirsiz olması nedeniyle İmparator'un yeniden Sarı-Kırmızılı kulübe geri yeniden dönmek istemediği gelen bilgiler arasında.

ARTIK GÜNDEMDE YABANCI ADAYLAR VAR

Böylece Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi planları başka bir bahara kalmış oldu... Listesinde Terim'in dışında yerli bir isim olmayan Başkan Dursun Özbek'in aldığı olumsuz yanıt sonrasında yabancı adaylara yoğunlaşacağı öğrenildi. İlk olarak Lucien Favre ve Mircea Lucescu ile masaya oturacak olan Özbek'in bu iki isimden birisini mutlaka ikna etmek istediği ifade ediliyor.

..