Inter’le masaya oturacağız..

Batur Altıparmak, “Hafta sonu veya pazartesi günü Milano’da Inter yönetimiyle transfer görüşmesi yapacağız” diye konuştu..

Inter’le masaya oturacağız..
Galatasaray derbisi öncesinde teknik direktör Vitor Pereira yaşadığı gerilim nedeniyle kadro dışı bırakılan Caner Erkin adım adım Inter'e gidiyor... Milli futbolcunun menajeri Batur Altıparmak uzun süredir gündemde olan iddiaları ilk kez doğruladı. 'Futbol Arena' isimli internet sitesine konuşan Altıparmak, "Haftasonu ya da pazartesi günü Milano'da Inter kulübü ile transfer masasına oturacağız" ifadesini kullandı.

3 YILLIK ANLAŞMA İDDİASI

İtalyan basını bir süredir Caner Erkin'in İtalya'da gizlice sağlık kontrolünden geçtiğini ve Inter'le her konuda anlaştığını oldukça ısrarlı bir şekilde yazıyordu. Çizme kulübü, sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcuyu transfer etmesi durumunda herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek. Caner Erkin'in Inter'le brüt 5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacağı, eline her yıl net olarak 2.5 milyon Euro geçeceği belirtiliyor. Milli futbolcu bu sezon toplamda 27 maça çıkıp 1 gol ve 7 asiste imza attı..