Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Yavuz Açıklaması

'Fenerbahçe karşısında kaybettiğimiz için üzgünüz'.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 29. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 100-79 mağlup olan Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da, kulüp başkan vekili Bülent Yavuz, rakipleri karşısında kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısına kazanmak için çıktıklarını ve oyunun ilk yarısında da rakiplerine iyi direndiklerini belirtti.

Maçın kırılma anlarında Fenerbahçe'nin daha etkili olduğunu ve bu sayede maçı kazandığını kaydeden Yavuz, 'Giresun'da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe son saniye basketiyle kazanmıştı. Bu maçın rövanşını almak için rakibimiz karşısına çıktık. İlk yarıda da Fenerbahçe'ye karşı iyi direndik ama maçın kırılma anlarında Fenerbahçe daha etkiliydi. Tecrübesiyle kazanmayı bildi. Salondan galip ayrılmayı çok istemiştik ama olmadı. Kaybettiğimiz için üzgünüz.' diye konuştu.

Yavuz, ligi 10 Mayıs Salı günü evlerinde oynayacakları Pınar Karşıyaka maçıyla tamamlayacaklarını kaydederek, 'Son maçımızı da Pınar Karşıyaka ile oynayacağız. Hedefimiz bu karşılaşmayı kazanarak ilk sezonumuzda ligi galibiyetle tamamlamak.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA