Taekwondo'da Birinciler Yunusemre'den

Yunusemre Belediyespor Taekwondo sporcuları Mesutcan Öztürk ve Emre Çelik, Ümitler İl Şampiyonası’nda başarı elde ederek birinci oldu.

Yunusemre Belediyespor sporun birçok dalında elde ettiği başarılarını sürdürüyor. 13 spor branşında yaklaşık bin 800 sporcu yetiştiren Yunusemre Belediyespor, Taekwondo’da elde ettiği derecelere bir yenisini ekledi. Turgutlu’da gerçekleştirilen Ümitler İl Şampiyonası’nda Taekwondo takımı sporcuları Mesutcan Öztürk ve Emre Çelik birincilik elde etti.

Sporcuları kutlayan Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, “Taekwondo İl Temsilciliği’nin 2016 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler İl Şampiyonasına iki sporcu ile katılan Yunusemre Belediyespor Taekwondo takımı sporcularımız Mesutcan Öztürk 63 kilogramda, Emre Çelik de 68 kilogramda yüzde yüz başarı sağlayarak her iki sporcumuzda birinci oldu. Sporcularımız 8-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında Marmaris’te düzenlenecek olan Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi ve kulübümüzü temsil edeceklerdir. Kendilerine başarılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA