Fenerbahçe finalde!

Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe'nin Spor Toto Basketbol Ligi yarı final 4. maçında karşı karşıya geldiği maçtan, sarı lacivertliler maçtan 82-75 galip ayrılarak finale adını yazdırdı.

Fenerbahçe finalde!
Spor Toto Basketbol Ligi play-off dördüncü maçında Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasındaki derbi, ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynandı.

Sahadan 82-75 galibiyetle ayrılan Obradovic'in ekibi serideki 3. galibiyetini alarak finale adını yazdırdı.

Fenerbahçe, finalde Anadolu Efes'in rakibi oldu.

BOGDANOVİC VE HİCKMAN YABANCI KONTENJANINA TAKILDI
Fenerbahçe'de Sırp oyuncu Bogdan Bogdanovic ile ABD'li oyuncu Ricky Hickman, yabancı kontenjanına takıldı.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, 12 kişilik maç kadrosuna bu iki ismi almadı. Takımın en önemli isimlerinden Bogdanovic, bu seride ilk defa kadronun dışında kaldı. İki oyuncu da karşılaşmayı tribünden takip etti. Obradovic, kadroda yabancı oyuncu olarak Nikola Kalinic, Pero Antic, Kostas Sloukas, Jan Vesely ve Ekpe Udoh'a yer verdi.

DURSUN ÖZBEK TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmadı.

Seyircisiz oynanan maçta tribünden takımına destek olan Özbek, derbiyi yönetim kurulu üyeleriyle izledi. Öte yandan müsabakayı Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban da takip etti.
. Fenerbahçe finalde!Tükürük mü, ayran mı? Fenerbahçe finalde!İşte Obradovic'in suratına sıvının geldiği an Fenerbahçe finalde!TBF olaylı derbinin faturasını kesti Fenerbahçe finalde!İşte Obradovic'e tükürülme anı