Fenerbahçe'de flaş gelişme!

Vitor Pereira’nın geçen sezon Hollandalı yıldızın transferini mecburiyetten onayladığı, ancak yeni dönemde Van Persie’yi kesinlikle birinci forvet olarak düşünmediği öğrenildi. Yedek kalmayı istemeyen Van Persie'nin de takımdan ayrılmasının gündeme geldiği öğrenildi.

Fenerbahçe'de flaş gelişme!
Fenerbahçe Yönetimi'nin Teknik Direktör Pereira ile yola devam etme kararının ardından Portekizli hoca yeni sezon planını yapmaya başladı. Pereira ilk olarak forvet hattında değişikliğe gidecek.

Sezon başı Gignac ve Luiz Adriano hocanın transfer listesinde ilk iki sırayı alan isimlerdi. Pereira'nın üçüncü alternatifi bile farklıydı. Bu isimlerin transferi olmayınca Portekizli hoca, mecburen listede 4. sırada bulunan Hollandalı golcünün transferine onay verdi. Ancak yeni sezonda Pereira'nın kesin olarak bu futbolcuyu ilk forvet olarak düşünmediği, yedek kalmayı kabul etmeyen Van Persie'nin de takımdan ayrılmasının gündeme geldiği öğrenildi.

Hollandalı futbolcunun ciddi talipleri olsa da transferin önünde önemli bir engel bulunuyor. Van Persie kariyerine Avrupa ya da Amerika'da devam etmeyi planlıyor. Bu sebeple Çin ya da Arap kulüplerinden gelen ya da gelecek tekliflere çok fazla sıcak bakmıyor.

6 milyon euro zor

Avrupa'ya dönmesi durumunda da şu an aldığı 6 milyon euro ile sarı-lacivertli takımın isteyeceği ciddi bonservis bedelini ödeyecek kulüp bulunmuyor.

Her ne kadar teknik patron Vitor Pereira, yeni sezon planını Robin Van Persie üzerine kurmasa da yıldız futbolcunun kontratı sebebiyle ayrılması biraz sıkıntılı olacak gibi görünüyor.