Gökhan Gönül'ün imza atacağı tarih belli oldu!

Sözleşmesi 31 Mayıs 2016'da bitecek olan Gökhan, Fenerbahçe ile nikah tazelemek istediğini dolaylı yollardan da olsa yönetime iletti...

Ancak yönetim sezon bitmeden kimseyle görüşmeme kararı aldığı için Gökhan da mecburen sezon sonunu beklemeye başladı. Bu sırada Beşiktaş ise Gökhan'ı çoktan gizlice takibe almıştı bile. Ve mayıs ayı geldi. Fakat Gökhan'ı sarı-lacivertli yönetimden ne arayan vardı ne de soran...

3 YIL İÇİN 7.5 MİLYON EURO

Yıldız futbolcunun sıkıntılı bekleyişi sürerken, Beşiktaş hamlesini yaptı ve Gökhan'a 'Bize gel' teklifi iletildi. Beşiktaş'ın transfer operasyonunu Ahmet Nur Çebi yürütüyordu. Tecrübeli yönetici uzun süre uğraştıktan sonra geçtiğimiz günlerde Gökhan Gönül'den söz aldı. Gökhan, Çebi'ye 'F.Bahçe ile anlaşamazsam size gelirim' dedi.

Beşiktaş, başarılı futbolcuya 3 yıl için toplam 7.5 milyon euro önermişti ve bu rakam Fenerbahçe'nin vermeyi düşündüğünden daha fazlaydı. Gökhan Gönül'ün sözleşmesi salı günü bitecek. Eğer sarı-lacivertli yönetimden son anda bir karşı hamle gelmezse yıldız futbolcu 31 Mayıs salı günü Beşiktaş'a imza atacak.

Gökhan Gönül'ün imza atacağı tarih belli oldu!

JÜBiLE Mi YAPAYIM!

Gökhan Gönül, Fenerbahçe'de devam etmek istediğini her fırsatta söylese de kendisini hiçbir yöneticinin aramamasından çok rahatsız. Başarılı sağ bekin, yakın çevresine 'Sözleşme yenilemek istiyorum ama kimse arayıp sormuyor. Ne yapayım, jübile mi yapayım! F.Bahçe'de kalamazsam tabii ki başka yere gitmek zorunda kalırım' dediği belirtildi.

'GÖNÜL'SÜZ GiDiYOR

F.Bahçe kulislerinde Gökhan Gönül'ün ayrılacağı haberleri hızla yayılıyor. Türkiye'nin en iyi sağ beki olarak gösterilen tecrübeli futbolcunun F.Bahçe'den kopma noktasına gelmesi, camiada üzüntüyle karşılanıyor. Kulübe ve oyuncuya yakın kaynaklar 'Gökhan istemeye istemeye Beşiktaş'a gidiyor. Adeta ayrılmaya mecbur bırakıldı' yorumunu yaptı.