Baba İle Oğlu Aynı Şampiyonada Madalya Kazandı

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Konya'da düzenlenen Double Trap Türkiye Şampiyonası'nda, baba Beytullah Balkancı bronz, oğlu Ahmat Balkancı da altın madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Konya'da düzenlenen Mehmet Bülent Torpil Double Trap Türkiye Şampiyonası'nda, baba bronz, oğlu da altın madalya kazandı.

Federasyondan yapılan yazılı açıklamada, 2016 faaliyet programında yer alan Mehmet Bülent Torpil Double Trap Türkiye Şampiyonası'nın dün Konya'da düzenlendiği belirtildi.

Merkez Karatay ilçesindeki poligonda düzenlenen şampiyonaya 7 ilden 17 sporcunun katıldığı ifade edilen açıklamada, şampiyonada Ahmet Balkancı'nın altın, Servet Sivrikaya'nın gümüş ve Beytullah Balkancı'nın bronz madalya sahibi olduğu kaydedildi.

Takımlarda ise Düzce'nin birincilik, Çorum ikincilik, Konya'nın da üçüncülük kupasını elde ettiği vurgulanan açıklamada, şampiyonada ilginç bir sahne yaşandığı, altın madalya kazanan Ahmet Balkancı'nın babası Beytullah Balkancı'nın da aynı şampiyonada bronz madalya kazandığı bildirildi.

Kaynak: AA