Özel Sporcular, Ölüdeniz'de Yüzecek

İlk kez bu yıl Fethiye Ölüdeniz'de düzenlenecek Özel Sporcular Açık Deniz Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda, farklı yaş gruplarından 32 sporcu yarışacak.

ANKARA - Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından organize edilen Açık Deniz Türkiye Yüzme Şampiyonası, 6-8 Mayıs tarihlerinde, ilk kez bu yıl Fethiye Ölüdeniz'de yapılacak.

Federasyon tarafından, Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda başarılı olan özel sporcular arasından seçilen katılımcılar, erkekler 1200 metre ve kadınlar 600 metre olmak üzere iki ayrı kategoride yarışacak. Farklı yaş gruplarından 9'u kadın 32 sporcunun katılacağı organizasyonda, 12 ilden 24 spor kulübü temsil edilecek.

Saran Group tarafından desteklenen organizasyonda ayrıca, ünlü sanatçılar Yeşim Salkım ve Sinan Akçıl da, sporcularla bir araya gelecek. Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran da açılış gününde sporcularla yüzecek.

Şampiyonada özel sporculardan, İstanbul Boğazı'nı yüzerek geçen Caner Ekin, 2016 Rio Paralimpik Oyunları aday sporcularından Doruk Davran ve Avrupa şampiyonu milli yüzücü Mehmet Fatih Karahan gibi sporcular da yarışacak.

Kaynak: AA