1461 Trabzon'dan Taraftara Çağrı

1461 Trabzon Başkan Yardımcısı Adnan Tonyalı, Denizlispor karşısında taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

PTT 1. Lig’de küme düşme hattını yakından ilgilendiren 1461 Trabzon - Denizlispor müsabakası iki takım için de hayati önem taşıyor. Sahasında Denizlispor’u konuk edecek olan 1461 Trabzon taraftarlarını maça davet ederek destek istedi. 9 Nisan Pazartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmanın biletleri de yarın satışa çıkıyor. İndirime gidilen bilet fiyatları ise şöyle: "Maraton 1,5 TL, Kapalı 3 TL ve VIP: 6 TL."

1461 Trabzon Başkan Yardımcısı, Adnan Tonyalı, taraftarları maça davet ederek destek istedi. Pazartesi günü oynayacakları Denizlispor maçının ligin geri kalan bölümü için hayati önem taşıdığını belirten Tonyalı, "Bu anlamda çok önemli bir müsabaka ve seyirci desteğine ihtiyacımız var. Bu hafta onların yanımızda olmasını bekliyoruz. O destek ile istediğimiz almak için savaşacağız. Onlara ihtiyacımız olan bir haftadayız ve maçımıza bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA