Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Süper Lig'den Tam Destek

Spora ve sporcuya verdiği destekle amatör kulüplerin abisi olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a bir destek de Süper Lig hakemlerinden geldi.

Ankara İl Hakem Komitesi Başkanı Abdullah Ayar, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ankara Şubesi Başkan Vekili Mustafa İlker Coşkun, FIFA Hakemi Ali Palabıyık, Süper Lig Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Klasman Hakemi Yiğit Peşin ve Hakem Derneği Müdürü Murat Ergüven, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mesut Bolatcan ile birlikte Başkan Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Yapılan çalışmaları Süper Lig hakemlerine anlatan Başkan Yaşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "İşin ehlinden takdir görmek onur verici" diyen Yaşar, "Spor bir sosyal faaliyet. Toplum sokakta ne kadar kaynaşırsa, arkadaşlık ilişkilerini, hemşerilik bilincini ne kadar geliştirirse o ülkede barış, huzur ve sevgi hakim olur. Ben ilçemde bu bilinçle hareket ediyorum. Yenimahalleliler işlerinden çıkıp evlerine kapansın, boyalı ekranlara hapsolsun istemiyorum. Bunun için Yenimahalle’de 2 tane FİFA standartlarında saha, 3 olimpik yüzme havuzu ve spor tesisi yaptık. Bunun için parkları, yeşil alanları fazlasıyla yapıyoruz. Kültür merkezleri, gençlik merkezleri yapıyoruz. Mahalle sakinlerimiz dışarı çıksın birbirlerini tanısın, ilçemizde kardeşçe mutlu bir yaşam olsun diye tüm çabamız” dedi.

Yenimahallelileri spora teşvik etmek için ilçede yaptığı çalışmalar ve belediye sporcularının ulusal ve uluslararası arenalarda gösterdiği başarılar için Başkan Yaşar’a plaketle teşekkür eden heyet, Yaşar’a hakem forması ile sarı ve kırmızı kart hediye etti.

Kaynak: İHA