Juande Ramos, Malaga İle Anlaştı

Malaga, teknik direktör Ramos ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Malaga, teknik direktör Juande Ramos ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

2003-2004 sezonunda da Malaga'yı çalıştıran 61 yaşındaki İspanyol teknik direktör, imza töreni sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Malaga'dan teklif gelince kabul etmek çok kolay oldu. Malaga'ya dönmemdeki sebep hafızalardan kazınamayacak anılarım olması ve kulübün yeni projesinin çok ilginç olması.' diye konuştu.

Bu zamana kadar çalıştığı her ülkede yeni tecrübeler elde ettiğini kaydeden Ramos, 'Teknik direktör olarak farklı antrenman yöntemleri ve yeni taktikler tanıdım. Size şunu garanti edebilirim ki İspanya'daki gibi bir çalışma hiçbir yerde yok. İspanya'daki çalışma çok değerli.' dedi.

Teknik direktörlük kariyerinde geçmişte Sevilla, Tottenham Hotspur, Real Madrid ve CSKA Moskova gibi takımlarda görev alan Ramos, son olarak 2010-2014 yılları arasında Ukrayna ekibi Dnipro'yu çalıştırmıştı.

La Liga'yı 8. sırada tamamlayan Malaga'yı geçtiğimiz sezon Javi Gracia çalıştırdı. İspanyol teknik adam, Malaga ile yollarını ayırma kararı aldıktan sonra Rusya'nın Rubin Kazan kulübü ile anlaşmıştı.

Kaynak: AA