Vantelgraf Yayında

Van’da yayın hayatına başlayan Vantelgraf haber sitesi, objektif haber anlayışıyla güncel, spor, sağlık, siyasi, kültür ve Van haberlerinin en doğru ve tarafsız şekliyle sunumu için kısa bir süre önce internet dünyasına merhaba dedi.

Vanlı gazeteci Fatih Sevinç yönetiminde www.vantelgraf.com uzantısıyla kurulan haber sitesi Van ve bölge illerinden haberlere yer veriyor. Yayın hayatına başlayan haber sitesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Sevinç, "İnsanlar doğdukları ya da yaşadıkları şehirde ne olup bittiğini öğrenmek isterler. Örneğin Van sizin şehriniz. Fakat iş gereği başka bir şehirde yaşıyorsunuz. Van’dan haber almak istiyorsunuz. Van’lı bir insan memleketinde olup bitenleri en kolay şekilde söz konusu olan siteden alabilir. Sitenin uzman ve deneyimli kadrosu sayesinde, şehrinizden en doğru ve güncel haberleri alabilirsiniz. Memleketinizde olan gelişmelerden, yaşanan olaylardan an itibari ile haberiniz olabilir. Böylece memleket özlemini de kolayca giderebilirsiniz. Sitede yer alan son dakika haberleri sayesinde sanki orada yaşıyormuş gibi haberdar olabilme şansınız bulunmaktadır. Bir futbol fanatiği iseniz, sitede yer alan spor haberleri sayesinde Van Büyükşehir Belediyespor hakkında bilgi sahibi olabilir ve hatta ülkedeki tüm futbol takımları ile ilgili gelişmeleri, puan cetvelini görebilirsiniz. Tabi sadece Van ilinin dışında yaşayan Vanlılar değil, Van’da yaşayan herkes ve Türkiye’de Van hakkındaki en güncel haberlere ulaşmak isteyen herkes siteyi ziyaret edebilir’’ dedi.

Dünyanın neresinde olursanız olun Van özlemini gidermek ve şehrinizden haber almak için yapmanız gerekenin Vantelgraf sitesi tıklamak olduğunu belirten Sevinç,"Güncel ve doğru haber anlayışına sahip olan site, hukuka, yasalara ve kişilik haklarına saygılı olarak hizmetlerine devam etmektedir" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA