Kayseri Şeker Voleybol Turnuvası Başladı

Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Kayseri Şeker Spor Kulübü’nün, Kayseri Şeker Fabrikası sosyal sorumluluk projeleri ve sportif aktiviteleri kapsamında birlikte düzenlemiş olduğu 2. Kayseri Şeker Voleybol Turnuvası başladı.

Kayseri Şeker 2016 Voleybol Turnuvası’na Kayseri Şeker Fabrikasında Ham Fabrika, Sivil Savunma, Makinistlik, Muhasebe, Rafineri, Kazan Dairesi, Mekanik Atölye, Park Bahçe, Ölçü Kontrol, Malzeme Ambarı, Meydan, İşletme birimlerinde oluşturulan 13 takım, Boğazlıyan Şeker Fabrikasında Rafineri, İdare, Makinistlik, Ham Fabrika, Meydan ve Malzeme Ambarı takımlarından oluşan toplam 19 takım katıldı.

Öğle arası ve akşam mesai sonrası yapılmaya başlanan Kayseri Şeker Voleybol Turnuvasında müsabakalar eleme usulü yapılacak olup, turnuvanın iki hafta devam edeceği belirtildi.

Kayseri Şeker voleybol sahasındaki İlk Müsabaka, Ham Fabrika takımı ile Sivil Savunma takımları arasında yapılırken, Boğazlıyan voleybol sahasındaki ilk müsabaka ise Rafineri takımı ile İdare takımı arasında yapıldı. Müsabakaların startını Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Kayseri Şeker Spor Kulüp Başkanı Levent Benli ile Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı birlikte verdi.

Kaynak: İHA