Bursalı İş Adamlarından Emet Belediyespor'a Destek

Bursalı iş adamları, kısa bir süre önce kurulan Emet Belediyespor’a malzeme desteğinde bulundu.

Belediye Başkanı Mustafa Koca, Bursa ziyaretlerinde görüştüğü iş adamları Musa ve Cengiz Dindar’ın spor kulüplerine hibe desteğinde bulunduğunu belirtti.

Hibe kapsamında Emet Belediyespor’a çeşitli beden ve yaş gruplarında 450’ şer adet tişört, şort ve tozluk, 300 adet yağmurluk, 300 adet eşofman, 300 adet sırt çantası, 300 adet şapka, 100 adet futbol topu, 100 adet basketbol topu, 100 adet voleybol topu, 100 adet tekmelik, 300 adet bib, 5 adet slomon seti, 5 merdiven ve 5 huni hediye edildi.

Kulübe desteklerinden dolayı iş adamları Musa ve Cengiz Dindar’a teşekkür eden Başkan Mustafa Koca, "Emet Belediyespor bünyesinde çeşitli yaş gruplarında 100 den fazla çocuğumuz spor yapıyor. Basketbol, futbol, voleybol antrenmanlarına katılıyorlar.Belediye olarak malzeme desteği veriyoruz. Belediyemizin ’spor dolu bir yaşam ile hayat spor olsun’ projesi ile sporun önemini, gerekliliğini ve devamlılığını çocuklarımıza aşılayarak onlara daha sağlıklı bir geleceğin de kapılarını aralamış oluyoruz. Çocuklarımızın boş zamanlarını sportif faaliyetlerle değerlendirmelerine imkan sunuyoruz. Emet Belediyespor’u dahada geliştirerek sportif çeşitlilik ve katılımlarla ilçenin etkin tanıtımına da katkı sağlanmasını hedefliyoruz. Emet belediyesi,spor kulübümüz ve şahsım adına kulübümüze bu desteği sağlayan Musa ve Cengiz kardeşlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(MS-EFE)

Kaynak: İHA