Bozokspor Futbol Kulübü U16'da Yozgat Şampiyonu Oldu

Yozgat Bozokspor Futbol Kulübü, U14-U15 ve U17’den sonra U16’da da Yozgat şampiyonu olarak gruplarda Yozgat’ı temsil etme hakkına sahip oldu.

Yozgat’ın en büyük futbol altyapı kulübü olan Bozokspor futbolda başarılarını sürdürüyor. Daha önce U14-U15 ve U17’de şampiyon olan Bozokspor şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. U16’da hafta sonu Boğazlıyan Şekerspor ile şampiyonluk maçına çıkan Bozokspor U16 takımı rakibini 8-1 yenerek şampiyon oldu. Bozokspor U16 grup elemelerinde Yozgat’ı temsil edecek.

Bozokspor kulüp yöneticilerinden Yaşar Altunok, Bozokspor, başarılarını şampiyonluklarla tescillediğini belirterek, “Kulübümüz 4 kategoride şampiyon oldu ve gruplarda Yozgat’ı temsil etme hakanı kazandı. Geçtiğimiz hafta U14’da Tokat’ta oynanan grup elemelerinde de şampiyon olarak Türkiye’de ilk 20 takım arasına girdi. İnşallah U16’da da aynı başarıyı elde edeceğiz.” dedi.

DESTEK OLMADIĞI İÇİN KAHRAMANMARAŞ’TAKİ TURNUVAYA KATILAMAYA BİLİRİZ

Büyük başarılar elde etmelerine rağmen hiçbir destek bulamadıklarından yakınan Altunok, “Grup maçlarından şampiyon olarak çıkmışız ve Türkiye’de 20 takım arasına girmişiz fakat hiçbir destek göremiyoruz. U14 takımımız 26-29 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta oynanacak elemelere katılması gerekiyor.Fakat bizim maddi imkanımız yok. Otobüs bulamıyoruz, kimse destek olmuyor. Belki de Kahramanmaraş’a gidemeyeceğiz. Yozgatlının ve kurumların bu başarılı takıma sahip çıkmalarını istiyoruz. Biz para istemiyoruz, otobüsümüz ve oradaki kalacak yerimiz karşılansın yeter biz başka bir şey istemiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA