Yelkende Federasyon Kupası Yarışları Sona Erdi

Türkiye Yelken Federasyonunun (TYF) 2016 yılı faaliyet programında yer alan Ali Rıza Mete Federasyon Kupası yarışları, İzmir'in Urla ilçesinde tamamlandı.

Milli takımlar için seçme kriterlerinden biri olan ve 17-22 Mayıs'ta düzenlenen yarışlara, İstanbul Balıkadamlar, Ali Rıza Mete (ARM) Urla Yelken, Galatasaray, Çanakkale İÇDAŞ ve Çeşmealtı Rüzgar Sörfü kulüplerinden 55 sporcu katıldı.

RS:X genel ve erkekler klasmanında Galatasaray'dan Onur Cavit Biriz birinci, RS:X kadınlar klasmanında Çeşmealtı Rüzgar Sörfü'nden Dilara Uralp birinci oldu.

RS: One erkek klasmanında Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübünden Nikita Chetvernya, RS: One kadın klasmanında ise ARM Urla Yelken Kulübünden Elif Dağdeviren ilk sırada yer aldı.

Techno U17 genelkKlasmanında Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübünden Luis Göktepe, Techno U17 kızlar klasmanında da ARM Urla Yelken Kulübünden Eda Yavuz birinciliği elde etti.

Dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Ödül törenine, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, TYF İcra Kurulu Üyesi Ahmet Yentur, Mete Grup Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Mete, şarkıcı Cenk Eren, sinema oyuncusu ve şarkıcı Nazan Şoray ile sporcu yakınları katıldı.

Kaynak: AA