Pamukkale'de Futbol Şöleni Devam Ediyor

Pamukkale ‘de 3. Futbol Şöleni İlkbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası’nın 2. Tur maçları tamamlandı. 13 maçın oynandığı turnuvanın ikinci turunda takımlar tam 146 gole imza attı.

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak yılda 2 kez düzenlediği ‘Pamukkale’de Futbol Şöleni’nin 3.’sü ‘İlkbahar 2016’ adıyla yapılıyor. 54 takımın katılımı ile başlayan müsabakalarda ilk turu geçen 27 takım üçüncü tura çıkmak için çabaladı. Pamukkale Belediyesi’nin yaptığı Karahayıt, Bağbaşı, Kuşpınar ve Kale’deki halı sahaların ev sahipliğinde yapılan 2. Tur maçlarında adete nefesler tutuldu. Toplam 13 maçta takımlar 146 gole imza atarak izleyenlere gol ziyafeti çekti.

Kuşpınar’daki sahada oynana nmaçlarda Kervansarayspor Goncalı temsilcisi Aksaçlılar’ı 5-2 yenerek 3. Tur vizesini almayı bildi. Pınarkent Gençlik ise geçen turnuvanın şampiyonu Develi Madrid’i 7-1’lik skorla geçerek eledi. Küçükderespor ise Asmalı City’i 8-4 yenerek tur atlayan bir başka takım oldu. Bağbaşı’ndaki maçlarda ise Muhallebiyespor Kayıhan teknik takımını 11-3 yenerken, Tekkeköyspor Batı Türkmeneli’ni 11-1 ve İstiklalgücü Yıldız Kırtasiye Deliktaş’ı 9-6 yenerek eledi ve adlarını 3. tura yazdırdı.

Kaynak: İHA