105 Yetim Çocuğa 105 Bisiklet Dağıtımı Gerçekleşti

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Sakarya Temsilciliği tarafından organize edilen Yetim Dayanışma Günleri kapsamında 105 yetim çocuğa bisiklet dağıtıldı. Dağıtım sonrasında yarışları değerlendiren Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, “Bu saatten sonra nasibimiz neyse onu almaya gideceğiz” dedi.

İHH Sakarya Temsilciliği tarafından yetim çocuklara yardımlar tüm hızıyla devam ediyor. Yetim Dayanışma Günleri kapsamında Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu tarafından 55, Sakarya Valiliği tarafından ise 50 bisiklet olmak üzere 105 yetim çocuğa 105 bisiklet dağıttı.

Akyazı Kenan Sofuoğlu antrenman pistinde gerçekleşen dağıtım törenine Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, İHH Bölge Başkanı Ruhi Ademoğlu, ve yetim çocuklar katıldı.

Dağıtım töreninde konuşan Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, “Eksikliklerimizi gidermekte çok büyük boşluk dolduruyorsunuz. Allah çalışmalarınızı, gayretlerinizi daim eylesin. Yaptığınız hayır ve hasanatları da kabul ve makbul eylesin” dedi.

Konuşmaların ardından başta motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu olmak üzere protokol yetimlere bisiklet dağıtımı yaptı.

Program sonrasında basın mensuplarına yarışları değerlendiren Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, “Önümüzdeki hafta İngiltere yarışım var. Sezonun altı yarışını bitirdik. Tam yarısındayız. Ham olsun ki şampiyonanın lideriyiz. Yarısını lider olarak tamamladık. Çok büyük eksikliğim vardı ilk yarışta teknik sorundan puan kaybetmiştim. Ama onu tamamladık liderliğe yükseldik. Allah’in izni ile 6 yarış kaldı. Önümüzdeki hafta İngiltere ondan sonra İtalya yarışları olacak. Bu önemli iki yarışı da alabilirsem eğer şampiyonada büyük bir adım atmış olacağım. Ondan sonra artık puana yarışacağız. Tabi ki her şey Allah’ın taktiridir. Çalışmalarımızı bütün antrenmanlarımızı çok iyi bir şekilde yapmaya devam ediyoruz. Bu saatten sonra nasibimiz neyse onu almaya gideceğiz” dedi.

Kaynak: İHA