Antalyaspor'da Ronaldinho Salı Günü Netlik Kazanacak

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Brezilyalı yıldız oyuncu Ronaldinho ile karşılıklı görüşmelerin devam ettiğini belirterek, gelinen son noktayı salı günü düzenleyecekleri basın toplantısı ile paylaşacaklarını söyledi.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer daha önce teklif yaptıkları Brezilyalı yıldız oyuncu Ronaldinho ile karşılıklı görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Transfer gerçekleşip gerçekleşmeyeceği yönünde net açıklama yapmaktan kaçınan Gencer, son gelişmeleri salı günü düzenleyecekleri basın toplantısı aracılığıyla kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.

Gencer daha önce yapmış olduğu açıklamada, “Biz Samuel Eto’o vasıtasıyla kendisine bir teklif yaptık. Kendisi teklifimize olumlu yaklaştı. Bunun sonucunda bir sözleşme hazırladık ve kendisine ilettik. Bunu ilk defa söylüyorum. Ronaldinho sözleşmede yazan birkaç maddede problem yaşadığını ve bunların düzeltilmesini istedi. Kendisi problem yaşanan maddelerle ilgili düzenleme yaptıktan sonra bir örneğini de bize gönderecek. Ancak şu an için imzalanmış bir sözleşme söz konusu değil. Ronaldinho’nun bize göndermesini beklediğimiz sözleşme örneği elimize geçerse ve bize de uygun olursa belki 1 saat içinde belki de 1 hafta içerisinde kendisiyle sözleşme imzalarız” demişti.

Kaynak: İHA