Kaymakamlık Futbol Turnuvası

Kaymakamlık Futbol Turnuvası birincisi Karakeçili Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu.



Kamu kurumlarında görevli memurlar, muhtarlar ve esnafların kurdukları altı takımın katıldığı turnuvanın final maçı, Karakeçili stadında, Karakeçili Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Karakeçili Belediyesi arasında yapıldı.

Turnuvada, Karakeçili Belediyesini final mücadelesinde 2 - 0 yenen Karakeçili Çok Programlı Anadolu Lisesi birinci oldu.

Ödül töreninde konuşan Kaymakam Onur Özaydın, Gençlik Haftası içerisinde yapılan final maçı ile turnuvanın amacına ulaştığını söyledi.

Özaydın, 'Turnuvada güzel maçlar oldu, gençler spor alanlarına çekildi, memurlar ve gençler arasında kaynaşma sağlandı. Turnuvaya katılan bütün takımlara ve bu organizasyonu düzenleyen komiteye teşekkür ediyorum. Buna benzer sportif organizasyonların düzenlenmeye devam edeceğiz. Spor hayattır. Başarılı mücadelelerinden dolayı tüm sporcuları tebrik ediyorum. Birinci olan takımı ayrıca kutluyorum.' diye konuştu.

Konuşmaların ardından, birinci olan Karakeçili Çok Programlı Anadolu Lisesi takımına kupasını ve madalyalarını Kaymakam Özaydın verdi.

Kaynak: AA