Altındağ'ın Kadın Masa Tenisçileri

Altındağ Belediyesi’ne bağlı kadın eğitim kültür merkezleri arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası başladı.

İlk kez düzenlenen turnuvaya tam 96 kadın sporcu katıldı.

Karapürçek Spor Salonu oldukça heyecanlı müsabakalara ev sahipliği yaptı. Altındağlı kadınlar, 3 asil ve 1 yedek olmak üzere 4’er kişilik gruplar halinde yarıştı. Final karşılaşmaları 20 Mayıs 2016 tarihinde oynanacak.

Altındağlı kadınlar, 40 yıllık masa tenisçilerine taş çıkardı. Raketi eline alan Altındağ’ın altın kızları, önce oyuna ısındı sonra adeta masanın tozunu attırdı. Turnuvanın ilk günü 12 maçla tamamlandı. Kıyasıya çekişmeye sahne olan müsabakaları profesyonel hakemler yönetti. Tribünler ise alkışlarla tempo tutarak sporculara destek verdi.

“BAŞKANIMIZIN GÖSTERDİĞİ YOLDA İLERLİYORUZ”

Çamlık Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyelerinden Meltem Çet, centilmenlik mesajı verdi. Meltem Çet, sonuç her ne olursa olsun kazananın her zamanki gibi Altındağlı kadınlar olacağını belirterek, tüm arkadaşlarına başarılar diledi. Bu turnuvaya yaklaşık 1 buçuk aydır hazırlandığını ifade eden sporcu, “Oğlum ve kızım bana destek olmaya buraya kadar geldi. Onlar için oynayacağım. Ve şampiyonluk için elimden geleni yapacağım” dedi.

Hacılar Kadın Eğitim Kültür Merkezi’nden Emine Kedici ise, bu tür sportif faaliyetlerle daha sağlıklı bir hayata kavuştuklarını söyledi.

Kadın eğitim kültür merkezlerinin bu noktada önemli bir rol oynadığını belirten Kedici, Altındağlı kadınların yükselişinde Veysel Tiryaki’nin büyük pay sahibi olduğunu vurgulayarak, “Başkanımızın gösterdiği yolda ilerliyoruz. Altındağ’da herkes spor yapmalı. Bunun için tüm imkânlara sahibiz” dedi.

Kaynak: İHA