Mevlana Ortaokulu Sultangazi'nin Gururu Oldu

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Yıldız Kızlar Futsal Türkiye Şampiyonası’nda birincilik alan Mevlana Ortaokulu Futsal Takımı’nı makamında ağırladı. Konya’da oynanan final maçında Adana ile zorlu mücadelenin ardından 1-0’lık skorla şampiyonluk kupasını alan takımı kutlayan Başkan Altunay, “Sultangazi’ye güzel bir gurur yaşattınız. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay salon futbolu alanında düzenlenen, “Yıldız Kızlar Futsal Türkiye Şampiyonası”nda birinci olan Mevlana Ortaokulu Futsal Takımı’nı konuk etti. Mevlana Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmenleri Samet Koç ve Mehmet Bozkurt’un da eşlik ettiği ziyarette, öğrenciler başarı hikayelerini paylaştı.

Takımın elde ettiği başarıları anlatan takım hocası Koç, hedeflerinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Mevlana Ortaokulu Futsal Takımı’nı başarılarından dolayı kutlayan Başkan Altunay, “İlçemizi sevindirecek böyle başarılar elde etmeniz gerçekten gurur verici. Başarılı olmak azim ve disiplinli çalışmayla elde edilir. Bunun çok güzel bir örneğini verdiniz. Sultangazi’ye gurur yaşattınız. Her birinizi teker teker tebrik ediyorum; başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

YILDIZ KIZLAR FUTSAL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

İstanbul’da düzenlenen 2015-2016 Yıldız Kız Futsal İl Şampiyonasında Bahçelievler Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu 5-0 yenerek İstanbul Şampiyonluğunu alan takım daha sonra Kırıkkale’deki grup elemelerine katıldı.

Bolu takımıyla 5-0, Antalya takımıyla 7-0 ve Amasya takımıyla 8-0 farkla galibiyetler alan Mevlana Ortaokulu Kız Futsal Takımı; yarı final maçlarını ise Çankırı’da yaptı.

Yarı final maçlarında da başarı elde eden takım finalde ise geçen yıl Türkiye şampiyonu olan İzmit takımını 1-0 yenmesinin ardından Adana ile karşılaştı. Konya’da düzenlenen maçta Adana takımını zorlu bir mücadele ile 1-0 kazanan Mevlana Ortaokulu şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Kaynak: İHA