Antakya Medeniyetler Korosu İle Turizmciler Barışa Haykıracak

Skal Marmara Kulübü yönetimi, Türk turizminin içinde bulunduğu kriz ve dünyayı saran barış karşıtı eylemler karşı durmak adına “Yurtta Barış, Dünyada Barış” diyerek Antakya Medeniyetler Korosu’nun vereceği konser ile “barışa” haykırıyor.

Skal Marmara Kulübü Başkanı Murat Yumak, Skal Marmara olarak Antakya Medeniyetler Korosu ile her dilde ‘Barış Şarkıları’ söyleyerek dünyaya Atatürk’ün “Yurtta Barış Cihanda Barış” sözlerini hatırlatacaklarını, konserde hep birlikte dünyaya şarkılarla barışı haykıracaklarını ifade etti.

Yumak, konserin 26 Mayıs Perşembe günü saat 20.30’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceğini bildirdi.

Murat Yumak, etkinliğin amacına ulaşması için İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü, Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), Turizm Yatırımcıları Birliği (TYD), İstanbul Rehberler Odası (İRO), İstanbul Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD), Laleli Otelciler Platformu, Türkiye Skal Dernekleri Federasyonu ile tüm turizm paydaşlarını konsere davet ettiklerini kaydetti.

Antakya Medeniyetler Korosu’nu oluşturan yaklaşık 40 kişilik ekip İstanbul konseri öncesi Amerika’da Birleşmiş Milletler’in konuğu olarak “Barışa Haykırış” konseri verecek.

Kaynak: İHA