Şampiyonluğu Başkan Toltar'a Hediye Ettiler

Dilovası Belediyespor, Tavşancılspor ve ardından Diliskelesimpor Kulübünün şampiyonluğunun mimarı olarak gösterilen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a Diliskelesispor Kulübü Başkanı Kenan Yılmaz’dan büyük övgü.

İkinci Küme G Grubu’nda 2015-2016 sezona şampiyonluk parolası ile çıkan ve sezon bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu garantileyerek taraftarına büyük bir mutluluk yaşatan Diliskelesi Spor Kulübü 38 yıllık şampiyonluk rüyasını da bu sezon gerçekleştirmiş oldu.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Kenan Yılmaz, “İki yıl önce göreve başladığımızda şampiyonluk rüyasını gerçekleştirmek için ekibimizle birlikte canla başla çalıştık. Ve bu yıl sezona başlarken “O Sene Bu Sene Şampiyon İskele” hedefimizi ve sloganımızı ortaya koyarak yola çıktık. Bu yola çıkarken en büyük destekçimiz Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar oldu. Kapısını her gittiğimizde bizi hiçbir zaman geri çevirmedi ve şampiyonluğumuz için bütün kapıları açtı. Bu şampiyonluğun da asıl mimarı Başkanımız Ali Toltar’dır. Onun için bu şampiyonluğu ona hediye etmek istiyorum.”dedi.

Gecede konuşan Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, “Dilovası’nın en büyük mahallesi olan Diliskelesi mahallesindeki çocuklarımıza ve gençlerimize güzel imkanlar sunma yolunda eksiklikleri tamamlıyoruz. Zor şartlara rağmen Diliskeleli gençlerimiz bize şampiyonluk hediye ediyorlar. Diliskelesispor bu şampiyonluğun ardından basketbol ve voleybol gibi yeni branşlarda da çalışmalar yaptığını biliyorum. İnşallah yeni branşlarda da bu güzel havayı estirecek ve Diliskelesi’nin adını güzel yerlere taşıyacaktır. Şampiyonlukta emeği geçen başkan, yönetim ve futbolcularını kutluyorum” diye konuştu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise, “Dilovası ilçe olmadan önce yedi spor kulübü vardı. Bunların üç tanesi Diliskelesi mahallemizde idi. Diliskelesi mahallemizde ilçemizin en büyük mahallesi olarak yerini aldı. Bu sene 1. amatör kümeye çıktı ama yetmez süper amatörde görmek istiyorum. İnşallah bu ekip bunuda başaracaktır. Yönetimine ve futbolcularına başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise, “Bu gece burada güzel bir tablo görüyorum. Bizlerin emeklerinin boşa gitmediğinin tablosudur. Bu başarılar geldikçe bizler sizlerin her zaman yanında olacağız. Dilovası Belediyesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize sporu özendirmek ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çabalıyoruz. Gençlerimizin ve çocuklarımızın kültürel ve sportif alanda her türlü önünün açılması için çalışıyoruz. Bizimle birlikte bu kutlu yolda yürüyen ve gençlerimize sporu sevdiren onları kötü alışkanlıklardan uzak tutan kulüplerimizin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Onlarında da böyle güzel şampiyonluklarla coşkumuzu artırması bizleri sevindiriyor. İnşallah başarılarının devamıda gelecektir. Ben bu şampiyonlukta emeği geçen başta Diliskelesi spor yönetimini ve eşlerini, futbolcularını bir kez daha kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Gecede kulübe destek sunan protokol ve işadamlarına plaketler verildi.

Plaket töreninin ardından ise sahne alan Dilovalı ses sanatçısı Cihan Akboğa seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla misafirler bol bol halaylar çekip oyunlar oynayarak güzel ve unutulmaz bir gece yaşadı.

Kaynak: İHA