Kocaeli'de Diliskelesi Spor'un Şampiyonluğu

Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Kenan Yılmaz, 38 yıllık şampiyonluk rüyalarının gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yılmaz, şampiyonluk kutlaması yemeğinde yaptığı açıklamada, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde 2. Amatör Kümede G Grubu’nda mücadele eden Diliskelesi Spor Kulübü'nun 2015-2016 sezonu şampiyonu olduğunu anımsattı.

İki yıl önce göreve başladıklarında şampiyonluk rüyasını gerçekleştirmek için canla başla çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, 'Bu yıl sezona başlarken hedefimizi ortaya koyarak yola çıktık. Bu yola çıkarken en büyük destekçimiz Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar oldu. Bizi hiçbir zaman geri çevirmedi ve şampiyonluğumuz için bütün kapıları açtı. Bu şampiyonluğun da asıl mimarı Başkanımız Ali Toltar’dır, şampiyonluğu da kendisine hediye etmek istiyorum.' dedi.

Kulübe destek sunan protokol ve işadamlarına plaket verilen kutlamaya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ile Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, yöneticiler ve futbolcular katıldı.

Kaynak: AA