Darıca Gençlerbirliği'nde Kongre Hazırlığı

Kulüp Başkanı Örs, genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Abdullah Örs, kongrede aday olmayacağını söyledi.

Örs, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, geçen yılki genel kurulda başkanlığa seçildiğini ve yönetim kurulundaki 9 yıllık tecrübesiyle takımın yüzde 65'ini değiştirerek işe başladığını anlattı.

Kulübün geriye dönük borcu olmadığını ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlık görevinden çekileceğini belirten Örs, '28 Mayıs'taki kongrede Mustafa Öztürk ile yer değişikliği yapacağız. Öztürk'ün, başkanlık görevini benden daha iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum. Kendisine her tür maddi, manevi destekte bulunacağım.' dedi.

Öztürk de geride kalan sezonda yaşananlardan ders çıkartarak gelecek sezon rahat bir şampiyonluk elde etmek istediklerini söyledi.

Transfer görüşmelerinde gizliliğin önemli olduğunu dile getiren Öztürk, 'Cafer Can ile bir görüşmemiz oldu, doğrudur ancak bu görüşmenin basında yer almasından dolayı artık gerçekleşmesi hayli zor. 400 bin lira gibi bir rakam telaffuz ediliyor. Nereden çıkıyor bu rakam? Mali açıdan o kadar rahat değiliz. Basından transfer görüşmelerine ilişkin haber yapılmamasını istiyorum. Darıca Gençlerbirliği, 3. Lig'in Fenerbahçe'si, Galatasaray'ı. Bu konumdan dolayı transfer teklifinde bulunduğumuz futbolcular kendilerini ağırdan satıyor.' diye konuştu.

Öztürk, 28 Mayıs'ta Darıca Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşecek kongreye tüm Darıcalılar'ı davet etti.

Toplantıya Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İltekin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA