Berlin'de Fenerbahçe Coşkusu

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'de bugün Laboral Kutxa'yla karşılaşacak Fenerbahçe'nin taraftarları, Berlin'de büyük bir coşku yaşıyor.

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonuna ev sahipliği yapan Almanya'nın başkenti Berlin'de Fenerbahçe coşkusu yaşanıyor.

Fenerbahçe'nin de yer aldığı Dörtlü Final'de maçlar bu akşam Berlin'de başlayacak. Kente maç için Türkiye'den de sarı-lacivertli taraftarlar adeta akın etti.

Alexanderplatz ve maçların oynanacağı Mercedes-Benz Arena'nın önü İstanbul'u aratmadı.

Sabah erken saatlerde sarı-lacivertli taraftarlar, turnuvanın çeşitli organizasyonlarının düzenlendiği alan Alexanderplatz'a geldi. Taraftarlar, burada tezahüratlar eşiliğinde takımlarını destekledi. Diğer takım taraftarları da organizasyonun heyecanını bu meydanda coşkulu bir şekilde yaşadı.

Maç saatine doğru sarı-lacivertli taraftarlar Mercedes-Benz Arena'nın önünde büyük bir kalabalık oluşturdu.

Berlin'e Fenerbahçe'yi desteklemek için Almanya'nın bir başka şehri Düsseldorf'dan gelen sarı-lacivertli taraftar Bora Kulaç, 'Burada Fenerbahçe coşkusu var. İnşallah ilk maçı geçerek CSKA Moskova'yla final oynarız. Bütün sezon oynadığımız oyunu sahaya yansıtırsak, kupayı alırız.' dedi.

İstanbul'dan Fenerbahçe'yi desteklemeye gelen İsmail Cem Ökmen ise, 'Arkadaşlarımızla buraya geldik. Takımımızı destekleyip, kupayı kaldırmak istiyoruz. Berlin'i sarı-laciverte boyayacağız.' şeklinde görüş bildirdi.

Alexanderplatz'ta organizasyonun heyecanını yaşayan sarı-lacivertli taraftar Selda Yapıcı Karatulum da Berlin'in İstanbul'u aratmadığını anlatarak, 'Her yer sarı-lacivert. Kupaya inancımız tam. Obradovic ve ekibine inanıyoruz.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA