U-11 Minikler Futbol Şenliği

U11 minikler futbol şenliğinin bu yıl ki adı 'Battal Uğurlu ligi' olacak.

Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bu yıl düzenlenecek olan U-11 Minikler Futbol Şenliğinin adı 'Battal Uğurlu Ligi' olacak.

Kentteki bir restaurantta basın açıklaması yapan Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı, 2015-2016 futbol sezonun son derece güzel bir ortamda geçtiğini söyledi.

Avcı bu yıl düzenlenecek olan U-11 Minikler futbol liginin Eğitim Gençlik Spor Kulübü Başkanı Özden Taşğın’ın teklifi ile 'Battal Uğurlu ligi' olarak oynanacağını kaydetti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak Nevşehir’de futbolu herkese sevdirmek için çalışmalar yaptıklarını anlatan Avcı, 'Bu kapsamda Nevşehir Üniversitesi futbol takımında mücadele eden amatör futbolcumuz Battal Uğurlu 19 Şubat 2013 yılında yakanmış olduğu lösemi hastalığı nedeniyle vefat etmişti. Bizde gelen bu teklif üzerine U-11 Minikler futbol şenliğinin adını Battal Uğurlu ligi koymayı uygun gördük.' diye konuştu.

Eğitim Gençlik Spor Kulüp Başkanı Özden Taşğın ise şunları söyledi:

'Rahmetli Battal Uğurlu kardeşimiz için düşündüğümüz bir projeyi de gerçekleştirme fırsatı verenlere teşekkür ederim. U-11 Mini Minikler Futbol Şenliğinin bu yılki adı Battal Uğurlu olması konusunda Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı ve yönetim kuruluna, Nevşehir Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca'ya şahsım ve Battal Uğurlu sevenler ve dua edenler adına teşekkür ederim. U-11 şenliğine katılacak olan dünyanın en çiçekleri 100 çocuğumuzun da formalarının hazır olduğunu belirtmek istiyorum.'

Toplantıya, ASK Yönetimi,Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca da katıldı.

Kaynak: AA