Spor Toto 2. Lig'e 1 Bilet Daha

Spor Toto 3. Lig'den 2. Lig'e yükselecek dördüncü ekip Diyarbekirspor veya Ofspor olacak

Spor Toto 3. Lig'den 2. Lig'e yükselecek son 3 ekibin belli olacağı play-off finallerinin ilkinde Diyarbekirspor ile Ofspor yarın Ankara'da karşılaşacak.

1. Grup'ta Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 2. Grup'ta Etimesgut Belediyespor, 3. Grup'ta ise Kastamonuspor 1966'nın doğrudan 2. Lig'e çıktığı Spor Toto 3. Lig'de, yarın ve pazar günü oynanacak play-off final müsabakalarının ardından 3 takım daha adını 2. Lig'e yazdıracak.

Play-off finallerinin ilkinde Diyarbekirspor ile Ofspor yarın saat 17.00'de Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta ilk etabı 2. sırada bitirdikten sonra play-off yarı finalinde Adliyespor'u saf dışı bırakan Diyarbekirspor, normal sezonu 4. tamamlayan ve yarı finalde Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u eleyen Ofspor'la mücadele edecek.

Galip gelecek takımın adını 2. Lig'e yazdıracağı müsabakada karşılaşacak iki takım arasında normal sezonda Trabzon'da oynanan maç golsüz eşitlikle tamamlanmış, Diyarbakır'daki karşılaşma ise Diyabekirspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona ermişti.

Daha önce Yeni Diyarbakırspor olan adını Diyarbekirspor olarak değiştiren Güneydoğu Anadolu temsilcisi, 2012-2013'ten beri 3. Lig'de mücadelesini sürdürüyor.

Diyarbekirspor'un rakibi Ofspor, geçen yıl 2. Lig Beyaz Grup'tan 3. Lig'e düşmüştü.

Kaynak: AA