Karafırtınalar Açıklaması 'Bireysel Hedeflerimizi Tutturduk Ama Takım Hedeflerini Tutturamadık'

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, "Bireysel hedefleri tutturmuş olabiliriz ama takım hedeflerini tutturamadık" dedi.

Kayseri Erciyesspor, PTT 1. Lig’in 34. haftasında sahasında ağırladığı Samsunspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, "Söylenecek fazla bir şey yok. Özellikle kazanarak bitirdiğimiz için genç oyunculara teşekkür ediyorum. Bu takım, bu camia, bu tesisler ve bu stat bir alt ligde oynamayı hak etmiyor ama maalesef sezon başından bu yana gelen bir süreç var. Maalesef bunun içine bizde dahil olduk. Önüne geçmeye çalıştık ama neticesinde başarılı olamadık. Bireysel hedefleri tutturmuş olabiliriz ama takım hedeflerini tutturamadık. Bunun için üzgünüz. Bir kusurumuz olduysa herkesten affımızı istiyoruz. Bize gösterdikleri destekler için herkese sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin "Kayseri Erciyesspor’da kalacak mısınız?" sorusuna Karafırtınalar, "En ufak bir görüşmem olmadı. Başkanla mutlaka görüşürüz. Eğer bir projeleri varsa görüşürüz. Neticede profesyonel insanlarız. Tabi ki burayı çok sevdik, başkanı çok sevdik" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: İHA