Şampiyonluk Kupası Evinde

Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’ni üst üste 2’nci kez şampiyon tamamlayan Yenimahalle Belediyesi Hentbol Takımı, kupasını Yenimahalle’ye getirdi.

Geçen yıl olduğu gibi bu sezonda geleneği bozmayan altın kanatlı melekler, Ankaralılar’ın gurur kaynağı oldu. Antalya’da oynanan şampiyonluk maçında Muratpaşa Belediyesi’ni yenerek kupaya uzanan takım sporcuları için Yenimahalle Belediye binası önünde coşkulu bir karşılama töreni yapıldı. Kulüp otobüsü ile şehir turu yaptıktan sonra meşale ve konfetiler eşliğinde alana gelen şampiyon takım, sevinçlerini belediye önünde toplanan kalabalıkla paylaştı. Nefes kesen bir maratonun ardından şampiyonluk ipini göğüsleyen Yenimahalle’nin altın kanatlı melekleri, kupayı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte kaldırdı. Muhteşem karşılamaya Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe ve ilçe yöneticileri, Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Hüseyin Boran, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

"BU GURUR HEPİMİZİN"

Şampiyon sporcuları tek tek kutlayarak çiçek veren Başkan Yaşar, “İlçemiz her gün eğitimde, sağlıkta, kültürde, sporda her konuda başarıdan başarıya koşuyor. Artık sadece Ankara’da değil sporcularımız, engellilerimiz, yaptığımız hizmetler ve sosyal belediyecilik anlayışımız sayesinde Türkiye’de Yenimahalle konuşuluyor, konuşulmaya da devam edecek. Çünkü biz Yenimahalle’yi seviyoruz. Bu kızlarımızı Yenimahalle halkı adına kutluyor, bu gurur için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Avrupa’da da çok güzel başarılara imza atacaklar ve Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil edecekler” dedi.

Kupa töreni sonrasında Fethi Yaşar sporcuları makamında ağırlayıp kısa bir süre sohbet etti.

Kaynak: İHA